Right To Play partner till sommarens mest spektakulära padelupplevelse! - Right To Play Sverige

Tillbaka
  • Dela:

Right To Play partner till sommarens mest spektakulära padelupplevelse!

I sommar öppnar Rocket Padel upp en padelarena som kommer bli något utöver det vanliga: på vattnet! Tillsammans med bokningstjänsten MATCHi vill företaget satsa på att fler ska kunna uppleva den populära sporten med Right To Play som charity partner. Samarbetet kommer att möjliggöra för fler unga att få spela padel, jobbmöjligheter på den flytande arenan och roliga sommaraktiviteter. Dessutom ser vi fram emot ett välgörenhetsevent där sponsorer och spelare får vara med och bidra till Right To Plays arbete för och tillsammans med barn och unga!

I början av juni öppnar Rocket Padel, tillsammans med Stockholm Sea Padel, en flytande padel anläggning – mitt i centrala Stockholm. 

 
Tack vare ett samarbete med Stockholms hamnar kommer Rocket Padel, tillsammans med huvudsponsorn MATCHi, under sommaren att kunna erbjuda stockholmare och turister en helt unik padelupplevelse på tre av stadens mest ikoniska platser: Skeppsbron, Strandvägen och Norr Mälarstrand. 
 
- En av de största drivkrafterna bakom padel är den sociala aspekten - och här tror jag att vi kan tillföra en ny nivå. Vi bygger banorna med ambitionen att ge besökarna en unik och spektakulär upplevelse, men utan att tumma på spelupplevelsen, säger Sebastian Gordon, VD på Rocket Padel.  

I sin ambition om att erbjuda padelsporten till fler har Rocket Padel valt Right To Play som officiel charity partner, med en gemensam vision där: 
 

  • Vi tror på en ökad delaktighet i samhället genom en ökad delaktighet i föreningslivet och i idrottsrörelsen
  • Att ungdomen med idrottens verktyg bygger en ökad egenmakt att själv driva förändring – genom stärkt ledarskapsförmåga och ökad fysisk rörelse, vilket leder till ett utökat nätverk och en stärkt självkänsla
  • Vi tror på ökade insatser för fysisk hälsa i spåren av pandemin. Coronapandemin har påverkat idrotten och föreningslivet för unga enormt! Stillasittandet och isoleringen har ökat markant. Många av de som tidigare idrottade har inte återvänt till idrotten, och de som inte idrottat förut är nu ännu längre ifrån. Därför är det extra viktigt att vi fokuserar på insatser för att främja fysisk hälsa.


I juni slås banorna upp vid Skeppsbron, sedan flyter de vidare till Strandvägen i juli för att slutligen lägga ankar vid Norr Mälarstrand under augusti. Då ser vi också fram emot ett gemensamt charity event där alla intäkter oavkortat kommer att gå till Right To Plays arbete för barn och ungas ökade delaktighet i samhället.

Anläggningen går under namnet "Rocket Padel City x Matchi" och bokas på matchi.se 

 

Bild: Rocket Padel